Meer resultaten voor utorrent verwijderen

 
utorrent verwijderen
Ik kan Utorrent niet verwijderen ZeelandNet Forum.
30 juli 2015, 1137.: Ik heb Utorrent op mijn computer gezet, maar nu kan ik het niet meer verwijderen. Als ik het probeer via configuratiescherm krijg ik de melding dat ik geen machtiging heb, terwijl ik toch echt de enige gebruiker ben.
slaapkussen
VERWIJDER UTORRENT! Vluggertje YouTube.
iJordiii 5224, views. uTorrent cdn.bitmedianetwork.com ads remove Duration: 125. cornel popescu 4437, views. How To Remove Ads From uTorrent UPDATED October 2017 Duration: 058. TheGOLDENSHARK 96438, views. How To Uninstall uTorrent From Windows 7 Duration: 522. Smith Technical Resources 179445, views.
kapperskruk kopen
Hoe kan ik Utorrent Uninstall.
Hoe je Utorrent. Uninstall Omdat Utorrent komt niet met een installateur, het over het algemeen niet zichtbaar op uw lijst met geïnstalleerde programma's' en daarom kunt u niet verwijderen uit de" Add /Remove Programs" menu. Als je niet kan verwijderen Utorrent uit het menu" Add /Remove Programs" moet u een aantal stappen om het programma handmatig te verwijderen volgen.
slotenmaker amsterdam
Helpmij.nl.
Helpmij.nl gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van onze website.
touchscreens
uTorrent verwijderen Microsoft Community.
als ik naar een" programma verwijderen of wijzigen" ga, en dan op uTorrent klik om het te verwijderen krijg ik dit.: U" bent niet gemachtigd om uTorrent te verwijderen, neem contact op met de systeembeheerder." Weet iemand wat ik moet doen om uTorrent weg te krijgen van mijn computer.
Juices
uTorrent verwijderen lukt niet.
12-02-2015, 2308: 1. bekijk forum berichten. Gewaardeerd plaatser Lid sinds. Oct 2010 Locatie. uTorrent verwijderen lukt niet. Ik wil uTorrent verwijderen maar ik krijg de melding dat ik niet gemachtigd ben om uTorrent te verwijderen. Neem contact op met de systeembeheerder.
Hoe verwijder ik u torrent? Windows en zo. Sat4all.
Geplaatst 14 augustus 2011. Ga naar start, dan run of uitvoeren, typ msconfig en kijk naar opstarten, denk dat hij daar nog instaat, haal t vinkje weg voor utorrent en start opnieuw. Nadat dit gebeurd is moet je alles ervan kunnen verwijderen.
uTorrent verwijderen Downloaden via Torrents Popcorn time Duken.nl Forum.
Aanmelden om dit te volgen. Door nolikomaaseik, Februari 12, 2015 in Downloaden via Torrents Popcorn time. Geplaatst Februari 12, 2015. Ik zou uTorrent willen verwijderen maar ik krijg de melding: U bent niet gemachtigd om uTorrent e verwijderen. Neem contact op met de systeem beheerder.

Contacteer ons